Mail naar: info@lasergamemolenwaard.nl

Openingstijden: maandag tm zaterdag

Solexverhuur

Met Solex rijden in de Molenwaard beleeft u een uniek dagje uit met familie of vrienden. Wilt u een keertje iets anders doen? Een activiteit beleven die voor iedereen leuk is én lang in het geheugen gegrift blijft staan? Huur dan een Solex bij Lasergame Molenwaard! Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen heerlijk op een Solex kunt rijden in de Alblasserwaard door pitoreske dorpjes, werelderfgoed Kinderdijk en vestingstadje Nieuwpoort. Tevens te combineren met een leuke picknick of BBQ achteraf bij ons op het terrein. Pure nostalgie!

Er is geen minimale of maximale groepsgrootte. Informeer vrijblijvend!

Solextocht Kinderdijk/nieuwpoort

U vertrekt vanuit Oud-Alblas langs het prachtige riviertje de Alblas. Via Alblasserdam nadert u werelderfgoed Kinderdijk waar u vervolgens de Lekdijk vervolgt door Groot-Ammers tot het mooie vestingstadje Nieuwpoort. Vanaf Niewpoort gaat u via rustige weggetjes via Ottoland terug richting Oud-Alblas. Uiteraard heeft u onderweg alle tijd om even rustig af te stappen, bakje koffie te nuttigen en te genieten van de omgeving.

Duur ca. 3 uur.

Tarieven:
Ma tm do: 37,50 euro pp
Vr / za: 45,00 euro pp

Solextocht Molenwaard incl picknick

Totaal ontzorgd op weg? U maakt de mooie solextocht door Kinderdijk en Nieuwpoort en krijgt een leuke picknickmand mee voor onderweg vol lekkers inclusief drinken. Dat is pas écht genieten!

Duur ca. 3 uur.

Tarieven:
Ma tm do: 47,50 euro pp
Vr / za: 55,00 euro pp

Solextocht Molenwaard incl BBQ

Mooie solextocht Kinderdijk / Groot-Ammers met aansluitend een heerlijke BBQ bereidt door onze outdoorkok op ons terrein aan de Alblas.

Duur ca. 4,5 uur.

Tarieven:
Ma tm do: 62,50 euro pp
Vr / za: 70,00 euro pp


Tijdig reserveren is altijd aan te raden om teleurstelling te voorkomen. U kunt het reserveringsformulier op onze website invullen of u geeft uw reservering per mail door via info@lasergamemolenwaard.nl

Wij hebben voldoende leren jassen op voorraad, maar daarnaast is het goed om niet uw beste kleding uit de kast te halen voor een rondje op de solex.

Alle arrangementen zijn inclusief WA verzekering, mooie jas en evt helm, pechserive en een volle tank.

..Tot ziens bij Lasergame Molenwaard!