Mail naar: info@lasergamemolenwaard.nl

Openingstijden: maandag tm zaterdag

Algemene voorwaarden

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk om te komen lasergamen. Reserveer op tijd om er zeker van te zijn dat de datum beschikbaar is.

Wijzigen of annuleren

Het wijzigen of annuleren van uw reservering kan tot 1 dag vóór het door u gereserveerde spel. Neem bij annulering z.s.m. contact op middels het contactformulier of het mailadres.

Aanvangstijd

De tijd die in de bevestiging van uw reservering wordt aangegeven is de aanvangstijd van de uitleg voorafgaand aan het spel. Het is daarom niet nodig om eerder aanwezig te zijn. 

Aansprakelijkheid

Outdoor Lasergame Molenwaard stelt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Het meebrengen van waardevolle spullen geschiedt op eigen risico. Er zijn geen kluisjes aanwezig. In de instructieruimte is plaats om tassen, jassen e.d. achter te laten.

Eigen risico

Het deelnemen aan het spel geschiedt op eigen risico. Lichamelijk letsel opgelopen tijdens een bezoek aan Outdoor Lasergame Molenwaard kan niet worden verhaald op Outdoor Lasergame Molenwaard.

Instructies

Instructies en aanwijzingen van het personeel dienen ten alle tijde te worden opgevolgd. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven behoudt het personeel van Outdoor Lasergame Molenwaard het recht u te verwijderen uit de instructieruimte of speelveld.