Mail naar: info@lasergamemolenwaard.nl

Openingstijden: maandag tm zaterdag

Veelgestelde vragen

Wat als het heel slecht weer is?
Bij een beetje regen kan het gewoon doorgaan. Er is een overdekte plaats waar ook gepauzeerd kan worden. Alleen bij noodweer zal er in overleg een andere datum geprikt moeten worden of kan er in overleg kosteloos geannuleerd worden.

Hoe kan ik betalen?
Betalen kan bij ons contant of per rekening achteraf. Pinnen is helaas nog niet mogelijk.

Wat is de minimale leeftijd?
De minimale leeftijd is 8 jaar.

Is de laserstraling gevaarlijk?
Absoluut niet. Wij werken met infrarood licht wat hetzelfde is als bijv. de afstandsbediening. Ook voor zwangere dames is spelen dus geen probleem.

Hoe lang duurt het spel?
Alle games duren een kwartier. Afhankelijk van het gekozen pakket worden er 3-5 (verschillende) games gespeeld. De uitleg wordt buiten de speeltijd om gegeven. Daarom duurt een sessie van bijvoorbeeld 3 kwartier ook 1,5 uur totaal.

Mag ik zelf eten/drinken meenemen?
Het is toegestaan zelf eten/drinken mee te nemen.

Hoeveel personen kunnen er tegelijk spelen?
Er kunnen max 20 personen tegelijk spelen op ons veld. Daarnaast is het mogelijk om door te wisselen met teams voor grotere groepen. Op locatie kunnen we zelfs 30 geweren tegelijk activeren.

Is het mogelijk om heel het jaar door te spelen?
Ja dat is mogelijk. Alleen bij extreme vorstkou kan er niet gespeeld worden vanwege de accu's die in de geweren zitten.

Wat is een geschikte spelduur voor mijn kind?
Wij geven het volgende advies, tot 10 jaar is 1 uur voldoende, 10-12 jaar 1,5 uur en vanaf 12 jaar 2 uur spelen. Indien de kinderen elkaar goed kennen kan eventueel een langere speeltijd worden gekozen. Deze richtlijn is i.v.m. vermoeidheid van de kinderen, zowel fysiek als geestelijk. Het spel is spannend en inspannend, te lang spelen kan leiden tot irritatie onderling. Voor de kinderen zelf is het altijd te kort.

Krijg ik kleding van julllie?
Wij hebben camouflagejasjes en hoedjes ter beschikking. Voor in de zomer zijn de jasjes vaak te warm en is het handig om zelf al oude kleding aan te trekken. Verder is dicht schoeisel een aanrader i.v.m. hobbels in het veld en scherpe takjes.