Mail naar: info@lasergamemolenwaard.nl

Openingstijden: maandag tm zaterdag

Lasergamen 2.0

Bij outdoor lasergamen staat een super realistische spelervaring voorop. Er zijn geen laserstralen of knipperlichten aanwezig maar door middel van een mooi speelveld met moderne lasergeweren wordt er een realistische spelervaring gecreërd wat wij lasergamen 2.0 noemen. 

De geweren lijken groot van formaat maar zijn niet zwaar. Het draadloze systeem met de hoofdbanden zorgt voor veel bewegingsvrijheid om te rennen en te kruipen. Moe van al het rennen? De geweren schieten tot wel 100 meter ver bij daglicht met behulp van infrarood signalen.  Dankzij de scope met een red dot kan er op lange afstand gericht geschoten worden.


Speltypen en variaties

Er kunnen verschillende speltypen gespeeld worden afhankelijk van de leeftijd en wensen van de groep. Voor oudere groepen kan het spel moeilijker gemaakt worden door allerlei aanpassingen aan het spel. Naast de standaard last man standing kan er ook capture the flag of defend your teambase gespeeld worden. 

Als aanvulling op de verschillende speltypen zijn er ook diverse rollen beschikbaar per wapen. Zo kan iemand van het team de rol als sniper op zich nemen terwijl de ander als medic het veld ingaat. Door de verschillende speltypen en de diverse rollen is een unieke spel-ervaring gegarandeerd.


                                        " Wat een toplocatie om te lasergamen! Het speelveld is uitdagend en is heel leuk opgezet."